8 راهکار ویژه سئو میر برای افزایش سرعت سایت

راهکارهای افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت

بازدید کننده گرامی اکثر روش های افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت تکنیکی میباشند و بدون داشتن علم برنامه نویسی اکثر این راهکارها به درد شما نمی خورد . این مقاله بیشتر برای سئوکاران حرفه ای و طراحان سایت میباشد . ولی نگران نباشید اگر شما دانش وبسایت هم ندارید و فقط میتوانید محتوای وبسایت را بارگذاری کنید یک راهکار ویژه برای شما داریم

راهکار افزایش سرعت سایت برای کسانی که دانش برنامه نویسی و طراحی وب ندارند

اگر شما فقط در حد محتوا گذاری و ویرایش محتوای سایت میدانید یک راهکار برای شما بسیار موثر است . سعی کنید تصاویر با حجم بالاتر از 75 کیلوبایت را در سایت استفاده نکنید . روش های زیادی برای کاهش حجم تصاویر وجود دارد . میتوانید از save for web در فتوشاپ – استفاده از پاورپوینت و… حجم تصاویر را کاهش دهید . همچنین میتوانی با بارگذاری تصاویرتان در وبساتی مانند tinypng.com  حجم تصاویر را کم کنید

تنظیم تصاویردر سایت وردپرسی

تصویر پیش فرض گراواتار سایت به صورت پیش فرض به صورت خالی می باشد

شما می توانید تصویر پیش فرض را فضای خالی قرار دهید به جای تصویر این مورد را می توانید از بخش گفتگوهای پنل وردپرس انجام دهید

بارگذاری تصاویر تا اسکرول صفحه

این یک تکنیک می باشد برای اینکه تا زمانی که اسکرول صفحه به تصویری نرسیده تصویر مورد نظر لود نشود.

این روش باعث کاهش مصرف پهنای باند شما نیز می شود زیرا تصاویر اضافی برای کاربر لود نمی شود.

جهت فعال سازی این مورد پلاگین jQuery Image Lazy Load را نصب نمایید.

کنترل نسخه های ارسالی سرعت سایت

وردپرس به شما این امکان را می دهد که از نوشته خود نسخه های قدیمی را نگاه دارید

می توانید ار پلاگین Revision Control برای کنترل نسخه های قدیمی یک نوشته استفاده نمایید و بدین طریق حجم دیتابیس خود را کاهش دهید.

غیر فعال کردن آپشن های pingbacks و trackbacks

به طور پیش فرض ورد پرس با سایت های pingbacks و trackbacks در ارتباط می باشد.

زمانی که بلاگ جدیدی شما را معرفی می نماید آیتم به سمت سایت شما ارسال می شود. با غیر فعال سازی این پینگ ها بار زیادی از روی سرور برداشته می شود.

برای اطلاعات بیشتر مقاله رویرو را مطالعه نمایید WordPress Pingbacks, Trackbacks and Linkbacks.

جایگزینی زبان برنامه نویسی سرعت سایت PHP با HTML زمانی که لازم است

می توانید برخی از صفحات خود را صورت HTML طراحی نمایید تا لود صفحات شما بالاتر بیاید. صفحاتی که تغییر چندانی ندارند را می توانید به این صورت طراحی نمایید.

راهکار اول در افزایش سرعت بارگذاری سایت

سرویس هاستینگ یا میزبانی تاثیر زیادی در سرعت سایت دارد

در بین موارد مهم مربوطه، شرکت میزبانی وب و بسته های میزبانی وب تاثیر زیادی بر سرعت وب سایت شما دارند، من در گذشته جذب شرکت های میزبانی وب ارزان قیمت و یا رایگان میشدم، اما با تجربه بیشتر آموخته ام که میزبانی وب به موقعیت و سوابق آن شرکت بستگی دارد.

برای مثال ۲ نفر از مشتریان من وب سایت های خود را بر روی شرکت های میزبانی وب مختلفی قرار دادند. یکی بر روی هاست های شرکت WPEngine (شرکت قدرتمند در میزبانی وب) و دیگری بر روی هاست های اشتراکی ارزان قیمت قرار داد.

زمان پاسخ DNS (یعنی مدت زمانی که طول میکشد مرورگر به سرور میزبانی وب متصل شود). آن مشتری که از سرور WPEngine استفاده کرد زمان پاسخ DNS فقط ۷ میلی ثانیه بود. در حالی که مشتری دیگر که از سرورهای اشتراکی ارزان قیمت استفاده می کرد چیزی در حدود ۲۵۰ میلی ثانیه زمان صرف میشد!!!

انتخاب قالب خوب و با کیفیت در سرعت بارگذاری سایت شما بسیار مهم است

متاسفانه تمامی قالب های وردپرس با یکدیگر برابر نیستند. در حالی که برخی از قالب ها بسیار خوب و استاندارد می باشند، برخی دیگر با استفاده از ویژگی های پر زرق و برق بسیار کند و سنگین عمل میکنند. چندی پیش یکی از دوستان بنده با تغییر قالب وب سایت خود توانست که مدت زمان بارگذاری وب سایت خود را از ۶۳۰ میلی ثانیه به ۱۷۲ میلی ثانیه برساند.

قبل از انتخاب یک قالب بهتر است که دموی آن را با استفاده از ابزارهای تست سرعت مانند Pingdom، آنالیز کنید تا مطمئن شوید که قالب مورد نظر شما بدون هیچ چیز اضافه و با سرعت مناسبی بارگذاری می شود.

نتایج مستند مطالعاتی بر روی سرعت سایت و انواع سراحی سایت

با توجه به مطالعات سال ۲۰۰۹ در نشریه آکامای (  ۲۰۰۹ Akamai study ) , حدود ۴۲ درصد از بازدیدکنندگان , وبسایتهایی با سرعت لود کمتر از ۲ ثانیه را بازدید میکنند و حدود ۵۷ درصد از کاربران , صفحاتی را که بارگزاری آن بالاتر از ۳ ثانیه باشد را رها میکنند و میروند . از آنجا که این مطالعه , هیچگونه اطلاعات آماری را تایید نمیکند اما نشان میدهد که این مورد در فروش و یا کار وبسایتها تاثیر گذار است . در سال ۲۰۰۶ نیز آمازون گزارش داد که یک تغییر ۱۰۰ میلی ثانیه ای در سرعت سایتش , درآمد این شرکت را ۱ درصد تغییر داده است و گوگل نیز مدتی بعد در یک پست وبلاگی اعلام کرد که الگوریتم های گوگل , در محاسبه رنکینک وبساتها , عامل سرعت را محاسبه میکنند .چگونه میتوانید سرعت وردپرس را بهبود ببخشید؟ در ادامه , با دوازده مورد روبرو میشویم که سرعت بارگزاری وبسایت را به نحو چشمگیری بهبود خواهد بخشید . مهمترین آنها عبارتند از : شناسایی افزونه ها و پلاگین هایی که وبسایت را تحلیل میبرند – فشرده سازی فایلها , تصاویر , جاوا اسکریپت , Css و فایهای دیگر -تمیز نگه داشتن پایگاه داده وبسایت تنظیمات کش مرورگر در مسیر درست ( در اینجا منظور از کش مرورگر , کش مرورگر خود نیست بلکه کش مرورگر بازدید کننده است .. مترجم )هنگامی که خانه شما در حال غرق شدن است , شما قطعا به فکر رنگ آمیزی یا صیقل دادن پنجره های خانه خود نیستید چرا که باید پایه های خانه را برای جلوگیری از غرق شدن , درست کنید . همین مورد درباره وبسایت ها نیز صدق میکند . زمانی که سرور سایت تنبل است ( منظور سرور های رایگان و اشتراکی .. مترجم ) و یا قالب و پوسته سایت , ورم کرده و سنگین است , اقدامات بهینه سازی , کمکی نخواهد کرد , چرا که باید از پایه و اساس درست شود . بنابراین اجازه دهید با آنچه که یک پایه خوب برای راه اندازی و اجرای یک وبسایت است و با سرعت خود آغاز میشود , آشنا شویم.شرکت میزبان وب شما و بسته های میزبانی وب تاثیر زیادی بر سرعت وب سایت شما دارد ، رایگان بودن بسیاری از میزبانها و یا ارزان تر بودن آنها سوای عملکردشان میتواند جذاب باشد . اما با عقل از درک جور در نمیاید که همه چیز آنها نرمال باشد . یک نمونه را بررسی میکنیم برای دیدن چشم انداز این موضوع در دراز مدت . دو نفر از مشتریان من , وبسایتهای مشابهی را تاسیس کردند اما بر روی دو میزبان متفاوت. یکی از WPEngine (شرکت میزبانی عالی) ، و میزبان دیگر وب سایت خود را در سروری بسیار ارزان قیمت ( به نوعی رایگان . مترجم ) به اشتراک گذاشت . زمان پاسخ DNS (یعنی زمانی که برای مرورگر طول می کشد تا به سرور میزبان متصل شود) از مشتری ای که از WPEngine  استفاده کرده بود ۷میلی ثانیه بود . همین اتصال مرورگر به DNS برای فردی که از سرور ارزان و اشتراکی استفاده کرده بود ,  ۲۵۰ میلی ثانیه بود . اگر شما میخواهید که وبسایت خود را با سرعت بالا بیاورید , لازم است بدانید که باید با یک پکیج خوب شروع کنید .

شبکه های تحویل محتوا (CDN) و نقش آنها در سرعت لود صفحات سایت

من به تازگی برای وب سایت های خود از شبکه های تحویل محتوا (CDN) استفاده میکنم و شاهد کاهش مصرف ۵۵% از پهنای باند و همچنین سرعت بالا در بارگذاری صفحه های سایت خود شده ام.

CDN یک شبکه بزرگ در سرتاسر جهان است که فایل های شما را در خود قرار می دهد، که اگر کاربری از کشور آرژانتین وارد سایت شما شود فایل های شما از نزدیکترین سرور از لحاظ جغرافیایی به آن کاربر ارسال می گرددو از آنجایی که پهنای باند شما در سرتاسر جهان پخش می شود، بار مصرفی از هاست شما نیز کاهش می یابد.

راه اندازی یک CDN می تواند چندین ساعت طول بکشد، اما معمولا یکی از سریعترین راه ها برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه های وب سایت شما می باشد.

راهکار دوم در افزایش سرعت لود شدن سایت

سومین راه  در افزایش سرعت سایت

راهکار چهارم در افزایش سرعت سایت

سرعت سایت – راهکار پنجم افزایش سرعت سایت

راهکار ششم در افزایش سرعت سایت

شاهکار و کلید اصلی در افزایش سرعت بارگذاری  سایت

 افزایش سرعت سایت وبسایت وردپرسی

می تونید با ترفند Gzip باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت وردپرسی تان شوید با استفاده از Gzip شما می توانید حجم فایل های سایتتان را به مراتب کم تر از آن چیزی که قبلا بوده اند کنید . برای این کار د راه وجود دارد :

استفاده از کد در فایل htaccess. : – این کد در سرور های لینوکسی عمل میکند و باعث افزایش سرعت سایت میشود

برای این کار تنها کافی است که به سی پنل خودتون بروید و در فولدر اصلی سایت مکانی که فایل های اصلی سایت شما قرار دارد در فایل htaccess. کد های زیز را به انتهای آن اضافه کنید :

1
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype

۲- استفاده از افزونه Gzip برای افزایش سرعت سایت وردپرسی

راه دوم که ساده تر است استفاده از افزونه  WordPress Gzip Compression می باشد که در این روش تنها کافی است که شما افزونه رو از این آدرس ‘ Download Gzip ‘ دانلود و در سایت خود نصب کنید بعد از نصب کافی است که فقط افزونه رو فعال کنید بقیه کارهارو خود افزونه انجام میدهد .

 افزایش سرعت سایت وبسایت جوملا

 افزایش سرعت سایت وبسایت asp.net

 افزایش سرعت سایت وب سرور ویندوزی

 افزایش سرعت سایت وب سرور لینوکسی

mir amir

کارشناس الگوریتم گوگل - کارشناس سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو - mir amir - website optimizer engineer

دیدگاهتان را بنویسید